Всі пункти пропуску на кордоні України з Польщею і Словаччиною на даний час працюють у штатному режимі, автомобільних черг немає, повідомляє 25 грудня українська прикордонна служба.

«Як повідомлялося раніше, напередодні католицького Різдва у пунктах пропуску на в’їзд в Україну почали утворюватися автомобільні черги, особливо на кордоні з Польщею та Словаччиною. Це було пов’язано з тим, що значна кількість громадян України, хто працював за кордоном або перебував за межами країни з метою навчання, поверталися на свята додому. Також, ситуація ускладнювалася і важкими погодними умовами», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники закликають громадян, які перетинають державний кордон, у разі ускладнення ситуації в пунктах пропуску бути організованими під час перебування у чергах, не створювати передумов для порушення законодавства і не намагатись об’їжджати інших учасників руху.

24 грудня прикордонслужба України повідомляла про черги на кордоні зі Словаччиною і Польщею. Зокрема, вранці того дня перед пунктами пропуску «Краковець» і «Ягодин», на в’їзд в Україну, накопичилось приблизно по 900 легкових транспортних засобів, а перед пунктом пропуску «Шегині» у черзі стояли близько 700 автомобілів. З українського боку черг не було.

 

 

leave a reply: