У Маріуполі вранці, 14 лютого, 49-річного чоловіка, який після бійки з сусідом потрапив у реанімацію, перевели у звичайну лікарняну палату. 12 лютого пізно ввечері під час сутички він до смерті забив сковорідкою 59-річного сусіда.

За словами співробітника прес-служби Маріупольської міліції Вікторії Гуц, все відбувалось у будинку барачного типу, де мешкав покійний пенсіонер.

“Напередодні він посварився зі своєю співмешканкою, та образилась і пішла ночувати до своєї доньки. Чоловік був вже нетверезий. Але хотів ще випити. Покликав свого сусіда для компанії. Хоча ніколи з ним не приятелював. Трохи випили, почали сваритися. Підозрюваний каже, що сутичка почалася на ґрунті особистої неприязні. І що першим по голові його вдарив сусід. Якимось важким предметом. Яким саме з’ясовує слідство. Той у відповідь схопив чавунну сковорідку, і теж почав наносити удари по голові супротивнику”, – розповіла вона.

Пенсіонер зумів знайти момент під час бійки, щоб подзвонити доньці.

“Устиг їй сказати: “Приїжджай скоріше, мене вбивають”. Та на таксі примчалась до батька, по дорозі викликала швидку та міліцію, але було вже запізно. Його тіло не подавало ознак життя. Слідчій групі вдалося швидко встановити особу чоловіка, що підозрюється у скоєному злочині. В нього теж були важкі травми, з якими й потрапив у реанімацію. Це відкрита черепно-мозкова травма та струс мозку. Але зараз лікарі кажуть, що його життю нічого не загрожує”, – продовжила Вікторія Гуц.

Підозрюваний працює двірником в одному з ЖЕКів. Раніше судимий не був.

“Поки що йому висувають обвинувачення по статті “Навмисне нанесення важких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті”. В ході слідства, можливо, знайдуться пом’якшувальні обставини”, – зазначили в прес-службі.

leave a reply: