Лідерам парламентської опозиції необхідно змінити підходи в переговорному процесі з представниками фракції Партії регіонів щодо формування нової більшості, переформатування Ради та змін до Конституції. Таку думку в ефірі 5 каналу висловив екс-міністр МВС України, лідер громадського руху ” Третя українська республіка Юрій Луценко.

За його словами, до переговорів необхідно підходити інакше, оскільки просто заклики опозиціонерів до “регіоналів” про входження в нову більшість не сприймаються серйозно депутатами з фракції Партії регіонів, які, можливо, і готові залишити її ряди.

Відповідаючи на питання про порушення проти Луценка кримінальної справи за спробу захоплення влади в країні, політик зазначив наступне: “Мене дивує, що в моїх виступах (на Майдані, – ред.) СБУ побачила замах на конституційний лад, а не в заявах парламенту Криму або заяви харківських федералістів”.

Нагадаємо, раніше Луценко заявляв, що Раді вдасться сформувати новий нейтральну або опозиційну парламентська більшість і замінити спікера Володимира Рибака.

leave a reply: