Курс лікування в Литві одного з лідерів Автомайдану Дмитра Булатова закінчено.

Про це повідомляє Вільнюська університетська лікарня, де Дмитро проходив лікування. Він подякував всіх мешканців Литви за турботу і допомогу, а лікарів і весь персонал лікарні – за професіоналізм, повідомляє NR2.ru.

У повідомленні говориться, що Дмитро далі має намір зустрітися зі своєю сім’єю і провести зустрічі з приводу надання допомоги іншим українцям, які постраждали під час протестних акцій.

Оскільки рідні Дмитра знаходяться в Німеччині, то з Литви він поїде туди. Але судячи по його грандіозним планам, які він озвучив ЗМІ, Булатов не збирається довго відпочивати

“Збираюся провести переговори з міністрами закордонних справ, можливо, президентами кількох європейських країн. Планую провести “Автомайдан “під посольствами України. Мої друзі зараз це роблять, і я буду їм допомагати. Також допомагати роботі “Автомайдану” в Києві – це першочергове завдання”, – цитує Булатова видання.

В Україну Булатов поки повертатися не має наміру, оскільки проти нього заведено кримінальну справу. За його словами, як тільки він дізнається, що справу припинено, то відразу ж повернеться в Україну.

“Я допомагав і буду допомагати українцям, що опинилися в європейських країнах через переслідування злочинним режимом Януковича і його шакалів. Завтра я рушаю далі (Польща-Німеччина)!!! Закінчую підготовку до Автомайдану, який відбудеться у Вільнюсі в суботу. Так само буде встановлена Конституція УЖУПІСА Українською мовою на відповідній стіні, поруч із раніше встановленими Конституціями на інших мовах. Це спеціально створена Конституція культивована одним з районів Вільнюса (цей район ще називають Мон-Мартром Вільнюса) і не є офіційним документом. Але важливість цієї дії неймовірно висока для жителів Вільнюса. Таким чином, в тому числі, вони висловлюють підтримку Україні. Я буду вдячний за допомогу та підтримку у вигляді організації для мене зустрічей у Польщі та Німеччині та фінансову підтримку, яка піде на допомогу українцям, що перебувають у Литві та інших європейських державах, а так само на організацію законних акцій протесту! Щиро дякую кожному небайдужому і кожному, хто не пошкодує часу і сил для допомоги Україні та українцям!”, – написав він на сторінці Автомайдану в Фейсбук.

leave a reply: