В мережі опублікували перші офіційні фотографії трекової версії суперкара Chevrolet Corvette нового покоління – Z06. Публічний дебют моделі відбудеться на моторшоу в Детройті.

Трековий “Корвет” обзавівся агресивним аеродинамічним обважуванням кузова з елементами, виконаними з карбону, і чорними колісними дисками. У салоні на рульовому колесі видно пелюстки перемикання передач, що говорить про те, що суперкар буде оснащуватися автоматичною коробкою передач.

Ймовірно, що суперкар отримає семилітровий атмосферний бензиновий двигун V8, що розвиває 620 кінських сил і 880 Нм крутного моменту. За іншими даними, у Corvette Z06 може бути твін-турбо агрегат або двигун з механічним нагнітачем. Звичайний Corvette Stingray, що дебютував у січні минулого року, оснащений 6,2-літровим мотором, віддача якого становить 461 кінська сила (623 Нм).

На трековий Chevrolet Corvette Z06 попереднього покоління встановлювалася семилитровая “вісімка” потужністю 505 кінських сил. Двигун агрегатується з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Суперкар здатний розганятися з нуля до 96 кілометрів на годину за 3,6 секунди, а його максимальна швидкість складає 316 кілометрів на годину.

leave a reply: