У досудовому розслідуванні за фактом побиття нардепа від “Свободи” Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна призначено 5 експертиз, опитано понад 50 осіб, які могли бути свідками цієї події, йдеться у повідомленні столичного управління МВС.

Також в МВС заявили, що “на теперішній час не було проведено слідчий експеримент за участю народного депутата у зв’язку з його скаргами на погане самопочуття”.

Також було відпрацювано маршрут пересування потерпілих на предмет наявності камер відеоспостереження.

“До всіх установ, будівлі яких оснащені камерами, направлені відповідні запити на отримання записів з камер відео спостереження”, – додали у столичному главку МВС.

Досудове розслідування справи триває.

Слідчий відділ Шевченківського райуправління МВС  проводить досудове розслідування за фактом вчинення хуліганських дій стосовно народного депутата від ВО “Свобода” Андрія Іллєнко та його адвоката.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.296 Кримінального кодексу України – “Хуліганство”.

Як відомо, 3 січня у МВС заявили, що перевіряють обставини нападу і побиття групою невідомих депутата Верховної Ради Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна.

Нагадаємо, напад на “свободівця” стався 3 січня у центрі Києва, коли Іллєнко та Кізін вийшли після допиту з райвідділу міліції.

leave a reply: