Ті, хто хоч колись зустрічав Новий Рік у Славську, повертається туди знову. Славське – прекрасний курорт Українських Карпат. Природне розташування хребтів Бескидів і Горганів довкола нього створили унікальний місцевий мікроклімат. Прекрасні ландшафти з вічнозеленими хвойними лісами є основою повноцінного відпочинку і оздоровлення.

На горі Тростян розташована найкраща садиба у Славському – “Карпатська казка”.

Це фешенебельні котеджі в альпійському стилі за 200 м від центрального витягу гори. Світлі та комфортні номери виходять на чудові краєвиди Карпат. Є справжнім джерелом затишку та гостинності.

До послуг відпочиваючих: на першому поверсі кожного з котеджів є простора вітальня, де можна відзначати будь-яку святкову подію, проводити виїздні конференції та корпоративи, або просто відпочивати. Обладнана кухня та їдальня.

Про харчування не доведеться турбуватися, господарі запропонують вам смачні страви домашньої кухні.

На другому поверсі кожного з котеджів – затишні двомісні номери. Кожна кімната має оригінальний дизайн, а з вікон відкривається чудовий гірський краєвид.

В садибі функціонує сауна на дровах, басейн з протитечією та джакузі, солярій та тренажерна кімната, прокатний пункт гірськолижного спорядження, а також Wi- Fi.

В літній період на відвідувачів чекає літня тераса, відкритий басейн та майданчик для дітей. Для любителів активного відпочинку пропонують поїздки на квадроциклах, прогулянки на конях, виїзди на риболовлю та екскурсії на вибір.

Завдяки красі вершин, що зачаровують, могутнім лісам, чистому повітрю, а також розвиненій інфраструктурі, відпочинок в Славську стає незабутнім.

Гірські лижі у Славську – це просто казка для любителів активного відпочинку. На відпочинок можуть сміливо відправитися як професіонали, так і ті, хто ще жодного разу не ставав на лижі.

Хто любить екстремальний відпочинок, може відправитися в пригодницьку подорож на квадроциклах по навколишніх лісах Славська. Саме на екскурсії до водопадів і озер. В окрузі Славська є скелі Довбуша, джерело “Писана криниця”, озеро Хащованське, каскад водоспадів Кам’янка, водоспад Шипіт, фортеця Тустань.

Працюють магазини, ресторани, кафе. Немає проблем з транспортом. Славське має зручне залізничне з’єднання. Існуючі гірськолижні траси в Славське сьогодні обслуговуються двома канатно-кресельнимі дорогами і 18 бугельними підйомниками. Також працює велика кількість прокатних пунктів і магазинів із спорядженням.

Тут проходять рок-фестівалі, художні пленери. Відпочиваючі на згадку про курорт можуть придбати живописну картину, замовити портрет з натури і по фотографії.

У Славську на відстані 2 км на захід від центру розташована гора Тростян. Має висоту 1232 м та відома великою кількістю канатних і бугельних доріг. На схилах гори багато лижних трас для спуску. Схили є різні, як для лижників-професіоналів, так і для тих, хто щойно починає. Усі схили мають довжини від 1500 м до 2000 м.

Взимку на схилах та на самій вершині Тростян є можливість смачно поїсти, посмакувати карпатського чаю, а також пригоститися слабоалкогольними та іншими гарячими напоями.

Львівська область, селище Славське, гора Тростян

Приватна садиба “Карпатська казка”

тел.: 0 (97) 289-29-65

www.karpatska-kazka.com.ua

leave a reply: