У опозиції немає плану дій.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олег Соскін.

“Обіцяли вони план дати (на віче 12 січня — ред.) і ніякого плану не дали. Це все дитячі забавки”, – сказав він.

Говорячи про походи, автопробіги до Межигір’я і блокування кортежів чиновників, політолог сказав: “Це як дробом стріляти по носорогу. Вони (активісти- ред.) займаються комариними укусами. Це просто роздратує “монстра”. Це нічого не дає і свідчить про те, що керівники опозиції взагалі бездарні, не є менеджерами і не володіють принципами стратегічного управління. Або вони знаходяться під контролем якихось інших сил і виконують чийсь таємний план”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано фотографії “беркутівців”, які звірствували під Святошинським судом

“Плану у них немає. Це все старі ідеї. І про тимчасову слідчу комісію і про розпуск Кабінету міністрів. Чомусь ніхто не говорить про формування більшості у Верховній Раді, начебто це якесь неважливе питання. Але воно є ключовим, якщо ми говоримо про мирний перебіг розвитку революції”, – зауважив політолог.

На думку Соскіна процес двовладдя в Україні розвивається незалежно від бажань керівників опозиції.

“Сам процес народного повстання є. Процес двовладдя розвивається, уже незалежно чи хтось цього бажає. Це об’єктивний процес саморозвитку революції. Просто його можна було б організувати, очолити, структурувати і досягати відповідної мети, а можна пустити його як зараз на самоплив. Все так і йде”, – сказав він.

Нагадаємо 12 січня лідери опозиції на першому у 2014 році Народному Віче оголосили, що будуть вимагати створення ТСК з розслідування протиправних дій правоохоронців та ухвалити рішення про ліквідацію “звірячих назв і звірів з української міліції”. Також вимагатимуть виконання закону про звільнення від покарання учасників протестів.

leave a reply: