Нещодавно Шарліз Терон провела романтичні вихідні на пляжі разом зі своїм коханим Шоном Пенном і маленьким сином.

Відомо, що мама голлівудської актриси Терон вважає, що її відносини з голлівудським актором розвиваються занадто стрімко і вона виступила проти цього союзу. На думку Герди Маріца, матері актриси, Шон може розбити і без того крихке серце Шарліз.

“Герда дуже засмучена тим, що Шарліз не слухає її. На її думку, то, як Шон поводився зі своєю колишньою дружиною Робін Райт – просто обурливо. Він так легко кидав її і повертався, немов стосунки – це розвага, а не важка робота над собою. Герда боїться за Шарліз, переживає, що вона всього лише чергова “жертва” Шона. Вона в буквальному сенсі благає її припинити з ним спілкування” , – розповідає джерело близьке до сім’ї зірки.

Нагадаємо, що на початку кар’єри Шарліз не соромилася розповідати про те, як їх тероризував батько – алкоголік, і одного разу під час сімейних розборок мати застрелила деспота.

За словами того ж джерела, в Шоні Терон бачить свою долю, він прекрасно ставиться до її усиновленої 2 -річної дитині і вона з ним щаслива. Так що розривати такі прекрасні відносини через забобони матері вона не буде.

leave a reply: