Пенсіонер з Кемерова виставив на продаж раритетний автомобіль Cadillac Brougham d ‘ Elegance золотого кольору. Ціна колекційної машини – 5,75 мільйона рублів.(близько 1,6 мільйонів гривень).

“Cadillac купив для свого задоволення кілька років тому. Машина була на ходу, але їй був потрібен капітальний ремонт. Спочатку своїми силами намагався відновити, потім відвіз автомобіль в Москву, де ним зайнялася спеціалізована фірма. За два роки майстри оновили всю механіку і повернула машині вихідний колір”, – повідомив продавець Юрій Паршин.

За словами автовласника, нереставрований Cadillac Brougham d ‘ Elegance 80-х років коштує від одного до півтора мільйонів рублів. Зараз за відновлення такого авто до нового стану московські майстри просять від 150 до 200 тисяч доларів.

В оголошенні автор вказав, що дана модель вироблялася в обмеженій кількості в 1988-91-х роках, 60 автомобілів було замовлено для губернаторів США. У ПТС “золотого” Cadillac вказана потужність двигуна 140 кінських сил, хоча в реальності вона становить 370 “коней”.

Автомобіль повністю відреставрований в Московській майстерні. Повна антикорозійна обробка. Практично всі деталі замінені на нові оригінальні: двигун, коробка передач, вся трансмісія, вся підвіска, гальмівна система, кондиціонер і т. д. Замінені всі хромовані деталі: бампер, решітка радіатора, облицювання і т. д.

leave a reply: