Посольство США в Україні підтвердило інформацію про скасування віз кільком громадянам України за силовий розгін Євромайдану. Про це сказано у відповіді генерального консула Посольства США в Україні Генрі Хенда на запит народного депутата Геннадія Москаля, повідомляє офіційний сайт політика.

“У відповідь на дії проти мітингувальників на Майдані в листопаді і грудні минулого року Посольство США скасував візи для деяких громадян України, пов’язаних із застосуванням сили”, – зазначається у відповіді на запит Москаля.

“Оскільки справи за законами США є конфіденційними, ми не можемо коментувати індивідуальні випадки”, – додали у Посольстві США.

У документі також сказано, що дипломатичне представництво “розглядає подальші заходи проти тих, хто несе відповідальність за нинішнє насильство”.

Нагадаємо, раніше на своїй сторінці у Facebook Мирослава Гонгадзе, яка живе у Вашингтоні і працює ведучою телепрограми Час-Time на Голосі Америки, написала, що народним депутатам від фракції Партії регіонів Володимиру Олійнику та Олені Бондаренко нібито заборонений в’їзд в США.

leave a reply: